Software

Compleet overzicht

Krijg een compleet overzicht van uw verbruik en dat van uw werknemers. Bekijk statistieken die u inzicht geven over uw laadgedrag en kies daardoor de juiste laadpunten. Verspil niet langer geld aan dure laadpunten.

laadpas smartchargers
electric carpark 4

Beheer uw wagenpark

Bepaal per gebruikersgroep aan welk tarief en stroomsterkte u wenst te laden. Zo kunt u als zaakvoerder prioriteit krijgen of kunnen uw werknemers gratis laden terwijl onbekenden volgens een laadtarief kunnen laden. Daardoor genereert u ook extra inkomsten. Verzeker uzelf van de juiste e-mobiliteitsstrategie door uw werknemers correct terug te betalen voor hun privé elektriciteitsgebruik.

Automatische facturatie

X-CHARGE™ verzendt automatisch facturen naar alle gebruikers van uw laadpalen.

laadpaal software
laadpas aanvragen

Gratis laadpassen

Vraag uw gratis X-CHARGE™-laadpassen aan en laad bij meer dan 38.000 laadpunten in Europa. Beschikbaar voor particuliere én zakelijke klanten.

Cross platform

Verlies nooit toegang tot uw platform door ons cloud-based platform en mobiele applicatie. Beschikbaar via smartphone, tablet en laptop.

Uw data worden in overeenstemming met GDPR-normen bewaard op onze beveiligde servers. Zo bent u er zeker van dat uw gegevens, die van uw werknemers en die van uw klanten veilig zijn.

app charging points
laadpaal service

Full service & support

X-CHARGE™  is inclusief opleiding en ondersteuning (op aanvraag) om de software correct en vlot te leren gebruiken. Bovendien kunt u ons rechtstreeks via het platform bereiken of via onze telefonische hotline. BREEX heeft meer dan zeven jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemingen bij het gebruik van hun software.

Start charging today!

Overzicht offerteaanvraag