Smappee

Slimme laadoplossingen & efficiënt energiebeheer

Smappee EV laadpalen zorgen voor het efficiënt opladen van jouw wagen thuis, op het werk of onderweg. Tot wel 6x goedkoper. En er is meer. Smappee analyseert in realtime jouw verbruik van elektriciteit, zonne-energie, water en gas. Met Smappee zet je je energie op de goedkoopste én meest efficiënte manier in.

Kies uw Smappee

EV Wall White Socket e1698709649726

EV Wall

Ideaal voor thuis

Aan de muur gemonteerd

Met socket of 8m laadkabel

Energiebeheer via Smappee Infinity

EV One Black Frontside Opened Right

EV One

Ideaal voor thuis of op bedrijf

Op de vloer gemonteerd

Met socket

Energiebeheer via Smappee Infinity

EV Base 2x Cables e1698709513186

EV Base

Ideaal voor op bedrijf

Op de vloer gemonteerd

2 sockets of 5m laadkabels

Energiebeheer apart verkrijgbaar

Meer dan een laadpaal voor thuis

Goedkoper.

Door je wagen te laden aan de laagste tarieven kan je goedkoper laden dan ooit tevoren. Met Smappee laad je maar liefst 6x goedkoper en dit dankzij de dynamische tarieven en load-balancing.

Een toekomstgericht en revolutionair design.

Jouw elektrische wagen thuis laden, dat doe je aan onze laadpalen in een elegant, robuust en revolutionair design. Dat bovendien bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met onze Smappee app laad je in geen tijd en vanop afstand je wagen op. En dat met de meest innovatieve en gepatenteerde technologie die niet alleen jouw laadpaal maar ook andere verbruikers zoals je warmtepomp of zonnepanelen kan aansturen.

Snel, veilig en gebruiksvriendelijk.

Jouw wagen thuis laden een hele klus? Integendeel! Met onze slimme technologie laadt je wagen eenvoudig en snel op. Via jouw eigen zonne-energie, door energie tijdens de daluren of het meest rendabele dynamisch tarief te gebruiken. En dat in alle veiligheid: geen gesprongen zekeringen of risico op overbelasting.

Verklein je ecologische voetafdruk.

Thuis laden en dat maximaal met de hulp van zonne-energie? Daarmee draag jij je steentje bij aan een beter milieu en verklein je jouw ecologische voetafdruk. Bovendien heb je met onze laadpalen thuis vaak ook recht op bepaalde subsidies omdat je bijdraagt aan het klimaat.

Altijd en overal inzicht.

Dankzij de Smappee app krijg je waar je ook bent steeds inzicht in je verbruik en laadkosten. Zo weet je steeds realtime maar ook op basis van historische data alles over jouw laadpaal thuis en je energiestromen.

EV Wall white 8m cable e1695039978260
21 Charging stations home 02 NL NL.jpeg e1695038005214

Tot 6x goedkoper laden met slim energiebeheer

Wil je de zonne-energie die je opwekt met je zonnepanelen thuis maximaal inzetten voor je laadbeurten? Dat kan! Via het geïntegreerd energiebeheersysteem laad je jouw elektrische wagen doorheen de dag met zonne-energie of aan het laagste energietarief. Smappee zet zoveel mogelijk je zonne-energie in of tapt energie op basis van daluren, capaciteitstarief of dynamische tarieven. Dat is de goedkoopste energie voor je wagen en je huishoudelijke toestellen. Zo kan je tot 6x goedkoper laden en bespaar je makkelijk op je energiefactuur.

Smappee Infinity

Alles-in-één energie- managementsysteem.

Smappee Infinity biedt een totaaloplossing voor spanningsmeting en dynamisch load-balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface. Nieuwe submeting mogelijkheden stellen de Infinity-modules en de gateway in staat om meer gegevens te verzamelen, waardoor de kosten voor (multi)familie- en bedrijfssystemen worden gereduceerd. Lees alle particuliere en commerciële use cases.

Een modulaire oplossing voor elke energiebehoefte.

Smappee weet dat elke klant verschillend is. Daarom hebben ze de Smappee Infinity zo flexibel mogelijk gemaakt. Met het uitgebreide aanbod voor energiebeheer kun je de functies en diensten kiezen die jij nodig hebt, om een oplossing te leveren op maat.  Van slim autoladen en geoptimaliseerde zelfverbruik tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen. Ontdek de diverse Smappee-modules voor uiteenlopende toepassingen.

Smappee energy monitoring management.jpg 1
Efficiënt & veilig

Hoe gaat Smartchargers te werk?

arrow 1
01.

Technische analyse

Wij analyseren uw infrastructuur nauwkeurig.

arrow 1

Full-service-installatie

Bekabeling, installatie & plaatsing van de laadpaal.

02.

Elektrische keuring

Elektrische keuring & gebruikerstrainingssoftware.

03.

Inclusief software

Wij voorzien op maat van uw onderneming: laadpassen, monitoringsoftware en software om uw laadpalen uit te baten.

Laadpas

Vraag uw laadpas aan en maak gebruik van meer van 180.000 laadpalen in Europa.

Mobile app

Volg uw uitgaven en laad uw wagen op, waar u ook bent. Via smartphone, tablet of computer.

CPO Software

Charge point operator software om uw laadpalen te beheren en uit te baten.