De complete oplossing voor Laadpalen Laadpassen Software Zonnepanelen Installatie Inspectie Service

Masters in charging

Smartchargers biedt laadoplossingen voor:

Welkom bij Smartchargers !

 

Bij Smartchargers zijn we toegewijd aan het bieden van de meest geavanceerde en efficiënte laadoplossingen voor uw elektrische auto’s. Onze slimme laadpalen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om uw auto snel en veilig op te laden, terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd en de levensduur van uw autobatterij wordt verlengd. Met Smartchargers BV bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en duurzame laadervaring voor uw elektrische voertuig. Ontdek ons assortiment en ervaar het gemak van slim laden!

Onze laadoplossingen zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en hun werknemers. Of u nu een laadpaal voor thuis zoekt, meerdere laadpunten voor uw bedrijf wilt installeren, of uw werknemers wilt voorzien van betrouwbare laadinfrastructuur, Smartchargers is uw one-stop-shop. Wij bieden oplossingen op maat die aan al uw behoeften voldoen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van uw elektrische auto’s.

Waarom Smartchargers ?

 

Innovatie en Technologie: Wij integreren de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw laadervaring snel, veilig en efficiënt is.

Duurzaamheid: Onze laadpalen optimaliseren energieverbruik en verlengen de levensduur van uw autobatterij, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Gebruiksgemak: Van installatie tot dagelijks gebruik, onze producten zijn ontworpen met uw gemak in gedachten.

Op maat gemaakte oplossingen: Of u nu een particulier bent of een bedrijf, wij bieden op maat gemaakte laadoplossingen die perfect passen bij uw behoeften.

Complete Service: Naast onze hoogwaardige producten bieden wij ook professionele installatie en opvolging. Onze experts zorgen voor een probleemloze installatie en staan klaar om u te ondersteunen.

Efficiënt & veilig

Hoe gaan we te werk?

01.

Technische analyse

Wij analyseren uw infrastructuur nauwkeurig.

Full-service-installatie

Bekabeling, installatie & plaatsing van de laadpaal.

02.

Elektrische keuring

Elektrische keuring & gebruikerstrainingssoftware.

03.

Multi-branded

Bij SMARTCHARGERS zetten we uw behoeften voorop. We zijn multi-branded en bieden veelvoorkomende merken zoals Smappee, Alfen en Blitz-power en NRGkick. Elk merk dat we aanbieden voldoet aan de hoogste kwaliteits- en technische normen. Bovendien zijn al onze merken compatibel met ons CPO-platform, zodat we het beheer volledig kunnen afstemmen op uw wensen. Uw oplaadoplossing, op maat gemaakt.

Inclusief software

Wij voorzien op maat van uw onderneming: laadpassen, monitoringsoftware en software om uw laadpalen uit te baten.

Laadpas

Vraag uw laadpas aan en maak gebruik van meer van 180.000 laadpalen in Europa.

Mobile app

Volg uw uitgaven en laad uw wagen op, waar u ook bent. Via smartphone, tablet of computer.

CPO Software

Charge point operator software om uw laadpalen te beheren en uit te baten.

Realisaties & Referenties: