Zware lader Zonder
zware investering

Al onze AC- en DC-laadoplossingen kunnen zowel aangekocht als geleased worden. Ze vormen een laagdrempelige oplossing die uw investeringskosten de kop indrukt en u in staat stelt om zoveel mogelijk fiscaal voordeel te halen.

laden

Alle barrières opgeheven

Uit recent onderzoek blijkt dat vele Vlaamse ondernemingen en hun werknemers niet over de nodige middelen beschikken om naar een elektrisch of hybride wagenpark over te stappen. Zo lopen ze heel wat fiscale voordelen mis.

Laadpalen op tijdelijke locaties plaatsen, is erg tijdrovend en er bestaan weinig oplossingen om werknemers correct terug te betalen. Ook willen ze geen laadpalen laten installeren door de hoge elektriciteitskosten.

Fiscale voordelen

De overheid stimuleert Vlaamse ondernemers om hun wagenpark te vergroenen. Daarom heeft zij bijzondere fiscale voordelen opgesteld voor ondernemingen die dit jaar nog naar een groen wagenpark overstappen en zich zo op de toekomst voorbereiden. Wij bij SMARTCHARGERS bieden u daarbij maximale ondersteuning om de juiste laadpalen voor uw wagenpark uit te kiezen.

Wenst u meer informatie over bovenstaande fiscale voordelen?

mobile 3

T-Series

Verplaatsbare DC-snellader

BREEX T-series

 De T-series is uitermate geschikt om op werven, evenementen en tijdelijke locaties te gebruiken. De verplaatsbare DC-snellader kan u op een industriële stekker aansluiten en kan u zonder langdurige en complexe installatie meteen gebruiken. De T-series heeft een maximale output van 40 kW en een CCS2- of CHAdeMo-aansluiting OF 2 x CCS2-aansluiting.

Mobile 1 & 3

Gemeterde mobiele AC-Lader

BREEX_Smartchagers_Mobile_1

 De Mobile 1 & en Mobile 3 mobiele laders zijn ontworpen om zonder installatie overal gebruikt te worden op gewone stopcontacten thuis (mobile 1 & mobile 3) of op een driepolige aansluiting (enkel mobile 3). Wij bieden de Mobile 1 & Mobile 3-laders samen met software aan, waardoor u uw werknemers makkelijk en correct kan terugbetalen. De software meet het verbruik van uw voertuigen en rapporteert het, zodat er automatisch gefactureerd kan worden. Op die manier zijn u en uw werknemers ervan verzekerd dat uw bedrijfswagen opgeladen wordt.

Vraag een gratis offerte aan

Overzicht offerteaanvraag
  • No products in the cart.